Logg inn 
 • Søk: • NAF / Nyheter / Norsk Akvarieforbund med hjemmesideservice  Right menu

  Akvaristiske Aktiviteter


  Norsk Akvarieforbund med hjemmesideservice

  Som det framgår av bannerannonsen med "Din akvariumhjemmeside" har Norsk Akvarieforbund nå innledet et samarbeid med 123hjemmeside.no og går ut med et tilbud til personer som vil lage egne hjemmesider. 123hjemmeside-systemet har det fortrinnet at det er svært enkelt å bruke, og det finnes en rekke spennende maler for sideoppbygging. Du kan legge ut filmsnutter, bilder og masse informasjon etc.

   

  Systemet kan brukes til mange forskjellige typer hjemmesider. for eksempel hvis man vil lage en egen familieside, egen privat hobbyside etc. Antagelig kan dette også være et alternativ for akvarieklubber som har problem med nåværende nettsider og derfor vil starte egne. Web-gruppa i NAF kommer til å eksperimentere litt med løsningen og vil komme tilbake med våre erfaringer og mer informasjon om denne muligheten litt senere.

  Sider som opprettes med dette systemet er i utgangspunktet ikke offentlig søkbare - men de kan registreres i søkemotor hvis man ønsker dette. Man kan derfor velge om sidene som opprettes holdes mer privat og man selv deler ut linken til venner og bekjente, eller om siden registres i søkemotor og blir offentlig søkbare.

  Det er fritt fram for alle som vil prøve å lage nettsider til å prøve seg fram med alle muligheter gratis i 30 dager. Først om du er fornøyd og vil beholde sidene betaler du før løsningen. NAF får noe provisjon av denne avgiften.

  Hvis det er akvarister som har eller starter egne hjemmesider med akvarieinformasjon de vil dele med andre (enten det er i dette systemet eller andre) vil vi gjerne at dere skal sende oss informasjon slik at vi kan lage en oversikt og linke til de forskjellige sidene. I såfall - ta kontakt med NAF