Logg inn 
 • Søk: • NAF / Nyheter
  Siste nytt

  Her finner du de siste nyhetene fra NAF.

  Oppdrettskampanjen 2016

  Resultatene er klare - her finner du dem slik NAFs nye nettsider vil presentere dem. Prøv deg fram. Se flere detaljer ved å trykke på linjene

  Oppdrettskamanjnen 2016

  Ny oppdatert valørliste er nå lagt ut

  Denne er med gjeldende valører for 2016, og ajourført med godkjente førstegangsoppdrett fram til i dag. Ligger her

  Trykkfeil i Norsk Akvarieblad 1-2016

  Dessverre ble det oppgitt feil mailadresse for påmelding til Landsmøtefesten 16. april i Norsk Akvarieblad. Påmeldingen skal til per-rasm@online.no

  Drammen Akvarieklubb feirer sitt 60 års-jubileum denne kvelden. Alle glade akvarister er selvfølgelig velkommen - men husk påmelding innen 5. april og betaling av kr. 250 pr. kuvert til Drammen Akvarieklubbs konto 0530 4270286

  Kveldsprogrammet starter kl. 18:00 med foredrag av Kjell Fohrmann: Akvariehobbyen i dag, i går og i framtiden.

  Deretter blir det kunngjøring av resultater fra fjorårets oppdrettskonkurranse før det blir servert et nydelig og rikholdig koldtbord. Det blir hyggelig samvær utover kvelden! Hele landsmøtet arrangeres i Drafns hus, Drafnkollen 68 i Drammen.

  Drammen Akvarieklubb arranger Norsk Akvarieforbunds landsmøte og marker sitt 60 års jubileum

  16. april 2016 er dagen akvarister kan treffes og ha det ekstra hyggelig i Drammen. Her er detaljene:

  Invitasjon til landsmøtet 2016

  årsmøtefest16_1

  NAF-styret er nå fulltallig

  På årets landsmøte i Stavanger fikk styret fullmakt til å ta inn en sekretær, fordi vi ikke fikk noen kandidat til dette vervet på landsmøtet. Nå har Heidi Midtbø fra Nordmøre og Romsdal Akvarieklubb sagt seg villig til å være sekretær. Så endelig er styret fulltallig.

  Alf Bjarne Brustad vil fortsette å jobbe i en arbeidsgruppe med kontakt mot myldighetene. Hans Martin Hanslin går inn i oppdrettskomiteen og hjelper ny oppdrettsansvarlig, Rita Dahl Aspevik i gang med oppdrettskampanjen.

  Styret har hatt en god sommerferie, men er nå for lengst i gang med aktiviteter igjen.

  Fin reklame for akvariehobbien på NRK

  I programserien FOLK ble det nylig vist en reportasje om saltvannsakvaristen Tor Åsmund Evjen.

  Fikk du ikke anledning til å se programmet?

  Her kan du se det på nett-TV

  Powerpoint-foredrag om Dactylogyrus og gjellemark-kuren for Discus

  Under artikler har vi nå fått et powerpointforedrag fra Bjørn Johan Kirksæther fra Akvarieforeningen SortVann i Trondheim. Det legges ut på NAF-sidene for fri benyttelse i håp om at det kan nå fram til flest mulig som har behov for det.

  Foredraget omhandler en kjent og fryktet parasitt for alle som holder på med Discus. Også andre fisk kan bli smittet.

  Powerpoint-foredraget finner du her

  NAF takker for bidraget!

  Det er et veldig flott tiltak at noen lager nye foredrag for NAF. Bjørn Johan har også laget et en CD med mer generelle Discus-foredrag og filmopptak av oppvoksende yngel. NAF-klubber og direktemedlemmer kan bestille dette via NAF's Foredragssentral.

  .

  Norsk Akvarieforbund med hjemmesideservice

  Som det framgår av bannerannonsen med "Din akvariumhjemmeside" har Norsk Akvarieforbund nå innledet et samarbeid med 123hjemmeside.no og går ut med et tilbud til personer som vil lage egne hjemmesider. 123hjemmeside-systemet har det fortrinnet at det er svært enkelt å bruke, og det finnes en rekke spennende maler for sideoppbygging. Du kan legge ut filmsnutter, bilder og masse informasjon etc.