Logg inn 
 • Søk: • NAF / Hjemmesideservice / Om 123Hjemmesider  Right menu

  Akvaristiske Aktiviteter


  Om 123Hjemmesider

  Lag en hjemmeside enkelt, raskt - og gratis

  Nå kan du på null komma niks lage en hjemmeside om deg selv eller ditt akvarium. Det kan du gjøre ved hjelp av en rekke enkle guider og maler, som gjør det til en lek å lage en hjemmeside. Og så er hjemmesiden til og med gratis den første måneden.

  Trykk på bannerannonsen til høyre!

   

  ! samarbeid med 123hjemmeside.no, kan Norsk Akvarieforbund nå tilby deg hjelp med å lage en hjemmeside, hvor du så å si blir holdt i hånden fra start til slutt. Du behøver med andre ord ikke å ha kjennskap til programmering eller andre tekniske kunnskaper. Det trengs ingen kunnskaper ut over det å klare å komme seg på nett. Da er du i gang i løpet av få minutter.

  Trykk her

  Dermed kan du enkelt og raskt lage din egen personlige hjemmeside eller en hjemmeside om ditt akvarium. Du følger blott de enkle guider, som 123hjemmeside.no har utviklet. Guidene i kombinasjon med et stort utvalg av underholdende maler, hjelper deg således gjennom prosessen. Og det beste er at du kan prøve det helt gratis i 30 dager.

  Kom godt i gang fra starten

  Grunnen til at det hele er så enkelt for deg, som det overhodet kan bli, er de mange maler. Med design- verktøyene får du nemlig adgang til i hundrevis av praktiske og flotte maler, som du fritt kan velge mellom.

  Allerede når du skal lage din startside, kan du velge mellom mange forskjellige design- maler. På den måte kan du enkelt og hurtig lage en hjemmeside, som passer til nettopp deg eller ditt akvarium.

  En verden av muligheter

  Hjemmesiden skal selvfølgelig ha noe innhold. Nettopp innhold kan dog for mange være en utfordring. For en ting er beslutningen om å lage en hjemmeside, noe annet er det å lage innholdet.

  Men samarbeidet med 123hjemmeside.no gjør det til en lek å skape spendende innhold til nettopp din hjemmeside. Alt sammen er klart til å gå i gang med ved hjelp av enkle maler. Blant de mange muligheter er:

  • Oppskrifter

  • Dagbøker

  • Gjestebøker

  • Fotoalbums

  • Videoklipp

  • Stamtrær

  Også på det rent underholdningsmessige plan er det mange muligheter. For eksempel:

  • Puslespill

  • Hukommelsesspil

  • Bildebøker

  • Tegneserier

  Prøv det gratis her…

  ... og mange fler muligheter kommer hele tiden til.

  Blant fellesnevnerne for de underholdende delene av hjemmesiden, er muligheten for å gjøre det meget personlig. Du kan således anvende egne bilder eller tegninger.
  Lag for eksempel et puslespill med ditt akvarium og send det så til venner og familien. Så kan de konkurrere om, hvem som er hurtigst til å samle det. Etterfølgende kan de så fortelle deg resultatet - for eksempel via gjesteboken.

  Sånn kommer du i gang

  For å komme i gang med å lage en hjemmeside, går du inn på Norsk Akvarieforbund. Her velger du "Lag din egen hjemmeside " i toppmenyen.
  Nå skal du klikke på knappen "Start min gratis hjemmeside nå". Heretter velger du et navn til hjemmesiden og et kodeord, så kun du kan endre i innholdet på hjemmesiden.
  Nå er du allerede godt i gang, og kan nå konsentrere deg om å lage en flott design og spendende innhold ved hjelp av de mange underholdende maler og hjelpsomme guider. God fornøyelse!

  En gjestebok skaper liv

  Med en gjestebok kan de besøkende skrive til deg eller sende en hilsen direkte på hjemmesiden. Her kan de også komme med kommentarer.
  Samtidig er det en god måte å holde kontakten med familien, kollegaer og venner, når de ved, at de lyn hurtig kan skrive en beskjed til deg på din hjemmeside, uansett om hjemmesiden handler om deg eller ditt akvarium.
  Så glem ikke gjesteboken!